Видалення облікового запису TiLodo
Ця сторінка пояснює, як видалити обліковий запис у застосунку TiLodo від Infoservice Srl.
У застосунку
- Відкрий TiLodo й увійди у свій обліковий запис.
- Торкнися «Меню» внизу праворуч, потім «Видалити обліковий запис».
- Підтверди кодом, який отримаєш електронною поштою.
Якщо ти Owner або єдиний адміністратор парафії чи спільноти, перед видаленням облікового запису напиши на supportlab@tilodo.app, щоб передати роль.
Без застосунку
Напиши на privacy@tilodo.app з електронної адреси свого облікового запису з темою «Видалення облікового запису». Перед видаленням ми попросимо підтвердження на цю адресу; відповідаємо протягом місяця.
Написати, щоб видалити обліковий записЩо видаляється
Обліковий запис закривається, і ним більше не можна користуватися для входу. Видаляються парафії, за якими ти стежиш, вподобання, налаштування, пристрої для сповіщень і твоє місце серед одержувачів подій.
Що залишається і як довго
Імʼя та електронна адреса залишаються лише доти, доки потрібні, щоб приписати ще опублікований вміст, потім їх видаляють або знеособлюють. Деякі дані залишаються через вимоги закону або як доказ, на строк, зазначений у політиці конфіденційності: наприклад, пожертви, прийняття документів і згоди — 10 років. Журнали запитів видаляються через 30 днів.
Якщо ти користуєшся TiLodo без облікового запису
Якщо видалити застосунок, дані на телефоні зникнуть. Дані на наших серверах повʼязані з випадковим ідентифікатором і видаляються через 12 місяців без використання; ти можеш попросити видалити їх раніше, написавши на privacy@tilodo.app.
Докладніше: Політика конфіденційності